onsdag 27 september 2017

SmartStore som LEGO-förvaring

Idag vill jag visa hur det ser ut när man förvarar LEGO i SmartStore Colour 12.
Jag har valt att använda mig av den blå SmartStore-boxen SmartStore Colour blå och den gröna insatsen SmartStore insats 12/13 grön som passar till dessa lådor.

SmartStore Colour blå
SmartStore insats 12/13 grön


Jag har fyllt lådan till hälften med blandat LEGO. Vill man inte använda insatsen går det givetvis att fylla lådan helt.


Med hjälp av insatsen kan jag sortera i olika fack. Minifigurerna som alltid är populära att leka med får ett eget fack, Några färdigbyggda bilar och figurer håller bättre om de inte ligger blandade tillsammans med blandlegot. Lite vapen och byggplattor sorterade jag i de övriga facken.


Sedan på med locket och stäng till med clipsen. Nu håller sig LEGOt på plats och kan enkelt tas med i bilen eller till kompisar. Clipsen sitter bra och det går att vända upp och ner på lådan utan att locket ramlar av.


Lådan stängd från sidan med insatsen i. Man ser enkelt att det är LEGO i lådan, men vill man kan man givetvis märka upp med märketiketter (SmartStore märketiketter) vad lådan innehåller. Lådan få enkelt plats i en vanlig Billy-bokhylla


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar