onsdag 18 juli 2012

PUKY Springcykel/Balanscykel

Nu säljer vi PUKY Springcykel även kallad PUKY Balanscykel. En springcykel är det överlägset bästa sättet att lära sig att cykla!
Med en Springcykel även kallad Balanscykel lär sig ditt barn på bästa sätt att cykla. Genom att sitta på sadeln och springa fram lär sig barnet att styra och balansera på en cykel. Eftersom en springcykel inte har pedaler kan ditt barn redan från 2 års ålder börja träna på att lära sig cykla innan de orkar trampa på pedaler. En springcykel kan ses som en blandning mellan en kick-board och en cykel. Fördelen framför en kickboard är att springcykeln har en sadel, så barnet lär sig sitta och balansera som på en riktig cykel. Fördelen framför en barncykel med stödhjul är att barnet tidigare kan träna på balans och inte behöver lära om att cykla utan stödhjul. Oftast orkar inte heller en 2-åring trampa runt på pedalerna som en vanlig barncykel har.

Vi säljer 2 olika modeller av PUKY springcykel, PUKY LRM och PUKY LR1L. De finns i fyra olika färger. http://skavileka.se/puky-springcykel-balanscykel/ 

PUKY LRM är lämpad för barn från 2 år (längd från 85 cm, innerbenlängd 30 cm), den har mindre mjuka platsdäck.


PUKY LR1L är något större och passar till barn från 3 år (längd från 90 cm, innerbenlängd från 35 cm) denna modell har luftdäck som gör att cykeln rullar lättare och snabbare.


Kika gärna på följande klipp för att se hur en springcykel fungerar i praktiken: http://www.youtube.com/watch?v=Le4vGJ4U7AM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar